Naţionala de e-fotbal a României a ajuns până în semifinalele eEURO 2020, turneu final desfăşurat online în PES 2020. În semifinale, România a fost eliminată de Serbia, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a obţinut calificarea de pe primul loc în grupa preliminară, a avut nevoie de victorii cu Bosnia-Herţegovina şi Germania în prima zi de turneu, şi le-a obţinut, şi s-a oprit în semifinale, după ce a trecut şi de Ţările de Jos.

Serbia a fost adversarul care i-a eliminat pe tricolorii Adrian Urmă şi Cristian Radu. După 1-1 la meciuri, în decisiv totul s-a jucat la ultimele două faze. La scorul de 2-2, sârbii au înscris, iar apoi România a nimerit bara ratând şansa de a trimite semifinala în prelungiri.

România a fost reprezentată de:

Adrian Urmă (Iaşi), 23 de ani, jucător profesionist de PES din 2017. Sub contract cu AC Milan pe care o va reprezenta în eSerie A. Locul 1 în România în calificările pentru formarea echipei naţionale de e-fotbal pe PES.

Cristian Radu (Bucureşti), 31 de ani. Joacă e-sports de 20 de ani. Locul 2 în Româniaa în calificările pentru formarea echipei naţionale de e-fotbal pe PES.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.