Naţionala de baschet feminin a României face parte din urna a treia valorică înaintea tragerii la sorţi, de luni, a grupelor preliminare ale Campionatului Europen din 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FIBA Europe a anunţat urnele înaintea tragerii la sorţi de luni, ora 13.15, la Munchen. România face parte din urna a treia, alături de Lituania, Polonia, Israel, Germania, Olanda, Portugalia, Islanda şi Elveţia.

La startul preliminariilor se află 33 de echipe naţionale, cu excepţia Franţei şi Spaniei, care vor găzdui Campionatul European din 2021.

Echipele angrenate în preliminarii vor evolua în nouă grupe, şase de câte patru formaţii, iar trei de câte trei formaţii. Prima clasată în fiecare grupă, plus cinci echipe de pe locul secund cu cea mai bună linie de clasament se vor califca la turneul final.

Meciurile din grupe vor avea loc între 10-18 noiembrie 2019, 8-16 noiembrie 2020 şi 31 ianuarie – 8 februarie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.