Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

COLUMBIA: C. Vargas - D. Munoz (S. Arias 46), Cuesta, Lucumi, Mojica - Lerma, Rios - J. Arias (Carrascal 67), J. Rodriguez (J. Quintero 73), L. Diaz (Borre 66) - J. Cordoba (Y. Asprilla). SELECŢIONER: Nestor Lorenzo

ROMÂNIA: H. Moldovan - Raţiu, Drăguşin (Nedelcearu 46), Burcă, Opruţ (Sorescu 87) - R. Marin (Fl. Tănase 77), M. Marin, Stanciu (D. Man 77) - Moruţan, Alibec (Drăguş 56), Mihăilă (I. Hagi 56). SELECŢIONER: Edi Iordănescu

Cartonaşe galbene: J. Cordoba 74, Lerma 85 / R. Marin 10, M. Marin 78

În primul meci amical disputat în vederea Euro-2024, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.