Echipa italiană Genoa, cu Radu Drăguşin, s-a impus sâmbătă la Cosenza cu scorul de 2-1, în etapa a 9-a din Serie B. Ternana a învins pe Benevento, scor 3-2, şi e lider aşteptând meciul lui Bari. Parma a câştigat întâlnirea cu Reggina, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Palermo a condus-o pe Pisa cu 3-1, dar a fost egalată în minutul 78. La gazde Ionuţ Nedelcearu a fost integralist, a luat un galben şi şi-a salvat echipa de la primirea unui gol, în minutul 6, scoţând de pe linia porţii. La Pisa, Marius Marin a jucat tot meciul, încasând şi el un galben, iar Adrian Rus şi Olimpiu Moruţan au rămas pe banca de rezerve.

Genoa, cu Radu Drăguşin care a evoluat tot meciul, a câştigat cu 2-1 la Cosenza, şi e e locul 5 în clasament. George Puşcaş a fost rezervă neutilizată.

Parma a câştigat partida cu Reggina, scor 2-0, dar Man şi Mihăilă, accidentaţi, au lipsit.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în etapa a 9-a din Serie B:

Palermo – Pisa 3-3; Cosenza – Genoa 1-2; Benevento – Ternana 2-3; Cagliari – Bresci 2-1 ; Cittadella – Spal 0-0; Modena – Como 5-1; Parma – Reggina 2-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.