Clubul AS Roma este interesat de transferul mijlocaşului Ianis Hagi de la Viitorul, fiind dispus să ofere 4-5 milioane de euro pentru transferul fiului fostului internaţional Gheorghe Hagi, informează Gazzetta dello Sport, citată de presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 19 ani, Hagi jr. nu s-ar afla la prima experienţă în Italia. El a fost transferat de la Viitorul la Fiorentina în 2016. Hagi jr. a jucat la formaţia de tineret, dar nu s-a impus pentru a ajunge la prima echipă (a jucat doar două meciuri, 48 de minute, intrând de pe bancă), astfel că a fost răscumpărat în ianuarie de tatăl său, patronul FC Viitorul.

Sursa citată a notat că antrenorul Eusebio Di Francescu l-ar dori pe Ianis Hagi ca variantă de rezervă pentru Javier Pastore, jucătorul argentinian pe care echipa romană îl va transfera de la PSG, pentru 20 de milioane de euro.

AS Roma a terminat pe locul 3 sezonul trecut în Serie A şi va evolua în grupele Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.