AS Roma a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Empoli, în etapa a XXVII-a a campionatului italian Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de El Shaarawy '9 şi Patrik Schick '33, respectiv Juan Jesus '12 (autogol). În minutul 80, Florenzi, de la gazde, a fost eliminat, iar opt minute mai târziu Empoli a egalat. Însă golul a fost anulat după consultarea asistenţei video, pentru un henţ la o fază anterioară.

Antrenorul Claudio Ranieri obţine astfel o victorie la revenirea pe banca Romei, iar echipa se menţine în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

Formaţia din Capitală este pe locul 5, cu 47 de puncte, la trei puncte de Inter Milano, clasată pe locul 4, şi la patru puncte de AC Milan, de pe locul 3. Lider este Juventus, cu 75 de puncte, iar Napoli ocupă locul secund, cu 57 de puncte.

Empoli este pe locul 17, cu 33 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.