Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 2 ATP, nu va evolua la Rogers Cup, competiţie de 1.000 de puncte care se desfăşoară în acest an la Toronto, între 6 şi 12 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt dezamăgit să nu evoluez la Rogers Cup în această vară. Am petrecut momente fantastice la Montreal anul trecut şi mă bucur întotdeauna să joc în faţa fanilor canadieni. Dar din nefericire, ţinând cont de faptul că întocmirea programului este cheia longevităţii mele, a trebuit cu regret să mă retrag de la Toronto în acest an. Doresc organizatorilor să aibă succes şi îmi pare rău că nu voi fi prezent", a declarat Federer.

Rogers Cup se dispută alternativ, la Toronto şi la Montreal. Federer a fost finalist la ediţia trecută, de la Montreal, când a fost învins de germanul Alexander Zverev, cu 6-3, 6-4, în ultimul act.

Elveţianul, care va împlini 37 de ani la 8 august, a câştigat Rogers Cup de două ori în carieră, în 2004 şi 2006. Federer ar urma să participe la Cincinnati (12-19 august), competiţie tot de 1.000 de puncte, înainte de US Open (27 august - 9 septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.