Antrenorul italian Roberto de Zerbi va părăsi gruparea engleză Brighton la finalul sezonului, a anunţat clubul sâmbătă, pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roberto de Zerbi (44 de ani) va conduce pentru ultima oară pe Brighton în meciul de duminică, cu Manchester United, din ultima etapă a Premier League. De Zerbi este curtat de cluburi dn Europa, printre care se află şi Bayern Munchen, iar italianul consideră că are nevoie de timp de gândire pentru a lua o decizie în privinţa viitorului său.

„Am decis de comun acord să reziliem contractul lui Roberto într-un moment care se potriveşte ambelor părţi, ceea ce ne permite să planificăm sezonul viitor cât mai devreme posibil. Între timp, aş dori să-i mulţumesc lui Roberto şi echipei sale pentru munca asiduă depusă de-a lungul ultimelor două sezoane”, a declarat preşedintele Tony Bloom pe site-ul lui Brighton

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

„Sunt foarte trist să părăsesc Brighton, dar sunt foarte mândru de ceea ce jucătorii mei şi echipa mea au realizat cu sprijinul tuturor celor de la club şi al suporterilor noştri incredibili, în ultimele două sezoane, care au fost istorice”, a comentat, la rândul său, Roberto De Zerbi.

Italianul, care antrenează pe Brighton din vara anului 2022, a ocupat locul 6 în primul sezon, iar acum se află pe poziţia a zecea în clasament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.