Trei partide s-au disputat, vineri, în etapa a 18-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, iar sâmbătă va mai avea loc doar unul. Alte trei meciuri sunt amânate sau în imposibilitate de disputare din motive pandemice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele de vineri sunt: CSM Reşiţa - HCDS Constanţa 17-37, CSM Focşani - CSM Bucureşti 23-24 şi CSM Vaslui - Steaua Bucureşti 29-24.

Sâmbătă va mai avea loc disputa dintre Potaissa Turda - CSM Făgăraş.

Partida de sâmbătă, dintre CSM Bacău şi Minaur Baia Mare va fi amânată de FRH, după ce Minaur a anunţat şapte infectări cu Covid-19 şi, având în vedere că rezultatele pozitive la testări au intervenit după meciul cu Donbas, din European Cup, poate beneficia de amânare, în loc de înfrângere la ”masa verde”.

Şi meciul dintre CSU Suceava şi Dinamo Bucureşti este amânat, având în vedere că Dinamo joacă, tot vineri, în Portugalia, un meci restant cu Sporting, din European League.

Un alt meci este şi el în imposibilitate de disputare din motive pandemice, după ce Poli Timişoara a anunţat, joi, că se confruntă cu noi testări pozitive la Covid-19 în lotul de jucători, astfel că va pierde cu 0-10.

Dinamo este lider neînvins, cu 48 de puncte, iar pe locul secund a urcat HCDS Constanţa 42, urmată de Potaissa Turda, cu 40 înaintea disputei de sâmbătă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.