Formaţia Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa lui Ionuţ Nedelcearu, AEK Atena, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Greciei. Tot în prima ligă elenă, Cristian Ganea a înscris un gol pentru Aris Salonic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida Panathinaikos – AEK, Nedelcearu a fost integralist la oaspeţi. Au marcat Velez ’58 pentru Panathinaikos şi Garcia ’73 pentru AEK.

La meciul Aris Salonic – Atromitos, scor 3-0, Cristian Ganea a înscris în minutul 23. Celelalte goluri au fost marcate de Sasha ’65 şi Silva ‘80. Ganea a jucat pe toată durata partidei.

Aris ocupă locul doi în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Atromitos este pe opt (26 de puncte). Panathinaikos se află pe poziţia a cincea (42 de puncte), iar AEK este pe 4 (45 de puncte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.