Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Rapid, scor 2-1, că este bucuros pentru cele trei puncte, însă nu l-a mulţumit prestaţia formaţiei sale în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci deschis, ne-am creat foarte multe ocazii, mai ales după cartonaşul roşu. În repriza a doua am făcut un joc foarte bun. În prima repriză nu a fost ceea ce mi-aş dori să văd la echipă. Prima repriză nu-mi convine şi nu este prima repriză unde avem reacţia asta. În repriza a doua a fost mult mai bine. Portarul lor a fost foarte inspirat astăzi, a scos câteva mingi incredibile. Nu sunt supărat, chiar dacă au fost anumite incidente după meci. Îmi place atmosfera. Vom avea două săptămâni în care să punem la punct toate problemele. Sper să aducem jucători pe posturile unde ne dorim. Bucuros pentru cele trei puncte. Am pus foarte multă presiune, ne-am creat foarte multe ocazii. În anumite momente ar trebui să jucăm mai repede”, a spus Reghecampf la posturile care transmit Liga 1 şi în conferinţa de presă de după meci.

El a vorbit şi despre felul în care s-a despărţit CFR Cluj de Marius Şumudică: “Nu este normal, mai ales că este vorba de echipa campioană, dar nu este problema mea, nu vreau să discut acest lucru. Nu este ok să se întâmple astfel”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Rapid, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

Au marcat: Albu ’15 / Markovic ’83, Koljic ‘90+1

În minutul 43, de la Rapid a fost eliminat Claudiu Belu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.