Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat sâmbătă seară, după remiza cu Dinamo, scor 1-1, că este păcat că FC Steaua a primit gol la sigurul corner pe care l-au avut dinamoviştii şi a menţionat că elevii săi ar fi trebuit să aibă mai multă răbdare în joc, adăugând însă că vede o creştere în ceea ce priveşte calitatea prestaţiilor formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am făcut un meci bun, am încercat să facem presiune, iar ei s-au apărat foarte bine. E păcat să primim gol la singurul corner pe care cei de la Dinamo l-au avut. A fost o neatenţie. Însă cred că încet încet facem o echipă competitivă", a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a precizat că se bucură că De Amorim a reuşit să marcheze şi îl bucură prestaţia lui Boldrin. "Sunt lucruri pozitive, dar trebuia să mai marcheze un gol, să aibă mai multă răbdare. Am pierdut foarte multe mingi fără să trebuiască, trebuie să înveţe să aibă mai multă răbdare", a adăugat tehnicianul.

Reghecampf a menţionat că echipa este afectată de înfrângerea de marţi din meciul cu Manchester City, scor 0-5, din play-off-ul Ligii Campionilor. "Nu este uşor să treci peste un asemenea meci. Dar cred că echipa noastră a jucat azi mult mai bine. La Manchester mergem să încercăm să nu primim gol. Avem probleme de lot, probabil o să dăm posibilitatea unor jucători care nu au jucat prea mult până acum să evolueze. Calificarea s-a jucat la Bucureşti, dar trebuie să facem o imagine bună", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul este de părere că atmosfera a fost foarte frumoasă în Arena Naţională. "A fost o atmosferă foarte frumoasă, cred că aşa trebuie să se întâmple. Cel mai mult contează spectacolul la stadion şi astăzi nu am simţit foarte multe lucruri jignitoare din partea celor de la Dinamo. Cred că s-au străduit astăzi să încurajeze doar echipa", a conchis el.

Echipele Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii I.

Pentru Steaua a marcat De Amorim '17, iar pentru Dinamo a înscris Rotariu '11.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.