Naţionala feminină din Jamaica a anunţat că a decis să se retragă din preliminariile Gold Cup, din cauza “tratamentului constant incorect” din partea federaţiei jamaicane, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa a precizat, într-un comunicat, că nu a primit “plata completă şi corectă” pentru că a ajuns până în optimile Cupei Mondiale şi nici bonusuri pentru calificarea la turneul final.

În plus, jucătoarele afirmă că au primit informaţii despre staful tehnic, medical şi administrativ foarte târziu şi într-un mod neprofesionist.

Sportivele au menţionat că au primit confirmarea cu privire la antrenorul lor principal prin intermediul social media, în ciuda eforturilor pentru o comunicare directă cu federaţia.

“Simţim că este necesar să luăm o astfel de decizie drastică pentru a pune capăt tratamentului incorect constant din partea Federaţiei Jamaicane de Fotbal”, a subliniat echipa.

Federaţia a anunţat că jucătoarele respective nu vor fi selecţionate în nicio naţională până la rezolvarea problemelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.