Antrenorul Mircea Rednic a declarat că echipa lui, FC Dinamo, ar fi meritat, duminică, un punct în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci pe care noi l-am pierdut, cu un început în care am reuşit să înscriem. Am făcut greşeli inadmisibile la mijlocul terenului, am fost eliminaţi cu uşurinţă. La pasele în adâncime, fundaşii centrali au stat foarte departe şi au reuşit ei să înscrie primul lor gol. Trebuie să fiu realist, adversarii noştri au jucat mai bine, în prima repriză, după ce au înscris, au avut vreo două situaţii de a marca, după care am echilibrat jocul. Şi în a doua repriză am început mai bine, dar o fază care nu anunţa nimic, o greşeală copilărească... Asta înveţi la copii, că niciodată nu laşi mingea să cadă, ca apărător central degajezi mingea, el a lăsat-o şi a vrut să o devieze. Am presat apoi, ne-am creat câteva situaţii de a înscrie, ei doar pe contraatac şi aşa s-a pierdut meciul de astăzi. Dar cred că am avut un adversar care astăzi a făcut cel mai bun joc de când a venit Edi la echipă. Toată lumea se mobilizează cu Dinamo, sunt mult mai agresivi, plângăcioşi, asta se poate la noi. Cred că un meci egal era mult mai realist. Eu zic că am fi meritat astăzi un punct. Nistor merita la naţională, dar nu cum a jucat astăzi", a declarat Rednic, la Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Dinamo, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat Rondon '11, Caiado '58, respectiv Papazoglou '4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.