Tehnicianul Mircea Rednic i-a criticat, joi seară, pe jucătorii echipei Dinamo, după jocul prestat la meciul cu Astra Giurgiu, pierdut, scor 1-4, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicităm adversarul, a jucat cu inteligenţă, am făcut multe greşeli, am fost surprinşi pe contraatac. Mă deranjează atitudinea unor jucători, să mai avem şanse reale de play-off şi să ai asemenea atitudine...Nu poţi să te prezinţi în halul ăsta. Eram la un moment dat ca jaloanele prin careu. Clar vor fi schimbări după acest meci. O să aducem jucători şi o să pregătim meciurile care au mai rămas. În fotbal nu se ştie niciodată, miracole se întâmplă. Dacă nu, ne pregătim pentru sezonul viitor", a declarat Rednic la Digisport.

Antrenorul a spus că "sută la sută" rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru Astra au marcat Llullaku '7, Buş '36, Gheorghe '68 şi Roşu '71, iar pentru Dinamo a înscris Hanca '77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.