Tehnicianul Mircea Rednic nu vrea vorbească despre posibilitatea ca echipa Dinamo să retrogradeze, deşi ocupă locul 11 în clasament, la şase puncte de un loc de baraj. El suţine că Dinamo se va lupta pentru trofee sezonul viitor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorii au fost foarte afectaţi, luni, după meci (n.r. - înfrângerea cu FC Botoşani). Nu a fost uşor. Jucătorii şi-au dorit foarte mult. Toată lumea era supărată. Dar toată lumea speră, am văzut şi comentariile suporterilor şi asta este bine. Acum situaţia e clară, avem nevoie de puncte, va fi un meci interesant la Călăraşi. Sigur o să fie o atmosferă frumoasă la Călăraşi. La anul ne propunem să câştigăm trofee. Avem acum timp să pregătim sezonul următor. Preocuparea mea principală este să devenim mult mai omogeni, jucătorii noi care au venit să se pună la punct cu pregătirea fizică şi sper să reuşesc să-i integrez cât mai repede, pentru că ei pot mult mai mult decât au arătat în aceste trei meciuri, de care eu sunt responsabil sută la sută. Judecaţi-mă de anul acesta! Sunteţi ferciţi? (n.r. - că Dinamo este pe locul 11). Vă e drag? Vedem după etapa asta. Ne batem să ocupăm un loc cât mai sus în acest play-out. Trebuie să luăm maximum de puncte în următoarele două meciuri şi după aia vorbim. Dar în niciun caz nu o să vorbim de retrogradare. Aţi terminat cu play-off-ul şi acum mă luaţi cu retrogradarea", a declarat Rednic, într-o conferinţă de presă.

Rednic spune că nu a fost deranjat de faptul că a fost ironizat de patronul FCSB, Gigi Becali, adăugând că şi omul de afaceri a luat "ţepe" prin faptul că echipa lui nu a câştigat titlul în ultimii ani.

"A luat ceva ţepe, Gigi. S-a bucurat, dar nu m-a deranjat. E realitatea, că am luat ţeapă. Nu ne-am calificat în play-off, dar el de vreo 3-4 ani... şi pe bani mulţi. Te doare. Aşa, pe bani puţini mai accepţi, dar el... Şi încă se bate la locul 2, 3. Nu o să rămân dator. Pariul nu l-a acceptat", a afirmat tehncianul.

Mircea Rednic nu crede că Dianamo va avea un stadion nou prea curând: "Stadionul este acelaşi de zeci de ani, nu s-a schimbat nimic, doar coşmelia asta, care e nouă. Restul a rămas la fel. Mi-e teamă că nu se va construi un stadion nou prea curând. Dinamo are nevoie de un stadion nou."

Dinamo va evolua, duminică, de la ora 14.00, la Călăraşi, cu Dunărea, în etapa a XXV-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat. Formaţia lui Mircea Rednic nu mai are şanse la calificarea în play-off, urmând să evolueze al doilea an la rând în play-out.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.