Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic consideră că mijlocaşul Dan Nistor merită să fie la convocat la echipa naţională. Nistor a marcat un gol, în meciul pe care echipa lui, Dinamo, l-a câştigat, vineri, cu Dunărea Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi felicit jucătorii pentru meciul de astăzi, chiar dacă pe alocuri Dunărea ne-a dominat, dar până la 20 de metri. Prea multe ocazii nu au avut. Am reuşit să înscriem un gol frumos. Un jucător pe care nimeni nu-l vede, dar eu cred că merită să fie la echipa naţională, la felul cum se comportă, pase de gol, gol. Ce aşteptăm să mai facă pentru a fi la echipa naţională? Am cedat repriza a doua terenul, dar nu au fost periculoşi, ne-am apărat foarte bine şi pe contraatac puteam să marcăm al doilea gol mai devreme şi stăteam şi noi mai liniştiţi pe bancă. Ne-am dorit foarte mult să începem acest play-out cu o victorie şi nu a fost uşor. Culmea e că la meciul de astăzi Dunărea a jucat mult mai bine decât la meciul de la ei de acasă, dar ăsta e fotbalul. Nistor trebuie să treacă peste asta (n.r - peste ratarea calificării în play-off), îl înţeleg, nici mie nu-mi place că suntem în play-out. S-au făcut greşeli, şi ei au o parte din vină, nu numai antrenorii şi conducătorii. Am doi portari foarte buni. Dacă îl aveam pe Mandanda sau pe Muţiu, nu luam primul gol cu FC Botoşani şi poate era alta situaţia noastră", a declarat Rednic, la Telekom Sport.

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.