Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu crede că FCSB va obţine suma de 5-6 milioane de euro din transferul atacantului Harlem Gnoehere. În acelaşi timp, Rednic nu crede că francezul ar mai putea reveni al Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gnohere este un jucător foarte bun, oricând mi-aş dori un jucător ca el, dar nu se mai poate, din moment ce el a plecat acolo, nu cred că se mai poate întoarce la Dinamo, nici suporterii nu l-ar accepta. Iar Gigi visează că ia cinci-şase milioane pe Gnohere. Mai ales când nu faci nimic. Nu vorbesc de el, vorbesc ca echipă. E golgheterul lor, dar din moment ce nu joacă, nu ştiu cine oferă 4-5 milioane, cum vrea patronul echipei. Sunt probleme când nu joacă şi simte că nu ai încredere în el, dar Mihai (n.r. - Teja) trebuie să gestioneze grupul, jucătorul. A jucat bine, şi la Dinamo, şi la FCSB, dar nu ştiu ce interese sunt acolo", a declarat Rednic, într-o conferinţă de presă. 

El a recunoscut că discută cu antrenorul FCSB, Mihai Teja: "Mai vorbesc cu Mihai Teja şi aseară m-a sunat, apoi l-am sunat eu şi nu a răspuns. Cred că din superstiţie. Am vorbit cu el înainte de meciul cu Craiova, acum nu mai răspund eu. Mi-aş dori ca el să reuşească, dar Steaua să nu câştige, însă nu se poate. Îl simt bine, sigur pe situaţie, când ai rezultate..."

Tehnicianul a anunţat despărţirea de portarul scoţian Sean McDermott, care a apărat la Dinamo doar trei meciuri

"Sean McDermott şi-a reziliat contractul, pe cale amiabilă, cu Dinamo. Nu avea de ce să fie supărat, pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar nu un libero. V-am spus că sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul viitor să ne prindă să nu fim siguri pe ceea ce am făcut în această perioadă. Trebuie să profităm de această perioadă, că nu mai avem voie să ratăm sezonul viitor, că nu ne iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători", a spus Rednic.

El a anunţat că va merge să urmărească meciul de handbal Dinamo - Sporting Lisabona cu toată echipa. Iniţial, ar fi trebuit să fie în tribune doar Rednic, Ionel Dănciulescu şi căpitanul Dan Nistor, dar antrenorul a decis să meargă toată echipa.

"Vom merge alături de ei şi sper să reuşească să se califice, mergem toată echipa. Pentru străinii care sunt în echipă, ar fi bine să vadă atmosfera de la Dinamo, când merge bine şi în momentele importante", a explicat Rednic.

Dinamo nu are ca obiectiv locul I în play-out, precizează Rednic.

"Sperăm să încheiem ultimul meci din campionatul regulat cu o victorie, ştim că nu o să fie uşor, deoarece întotdeauna Chiajna s-a mobilizat foarte bine împotriva noastră, pentru că sunt mulţi jucători acolo, care au trecut pe la Dinamo. O să fie un meci greu, dar sunt sigur că vom câştiga. Nu ştiu dacă voi intra cu două vârfuri, va intra Rashid la mijlocul terenului. Vreau ca toată lumea să joace în perioada aceasta. Nu e un obiectiv (n.r. - locul I în play-out), ar fi din punct de vedere financiar. Important este ca jucătorii care au venit târziu să fie sută la sută din punct de vedere fizic, lucrăm la omogenitate, la automatisme, care nu pot apărea după o lună. Dar lucrurile sunt pozitive în cele patru meciuri pe care le-am jucat, acum, mai puţin cel cu Botoşaniul. Anul acesta, mai au prime în play-out, dar de la anul nu vor mai avea, regulamentul este foarte clar şi trebuie să-l accepte", a mai spus el.

Dinamo va întâlni, vineri, de la ora 20.00, formaţia Concordia Chiajna, în ultima partidă din sezonul regulat al Ligii I. Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I pentru al doilea sezon consecutiv.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.