Tehnicianul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu scorul de 0-1, că adversarii au înscris “din jumătate de situaţie” şi au întrerupt mult jocul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Adversarii au întrerupt foarte mult jocul, aproape la fiecare fază cădea câte unul. Problema a fost însă la noi, din jumătate de ocazie au înscris. Noi am irosit multe situaţii, au trecut foarte multe mingi prin faţa porţii şi nu am fost acolo. Sunt în perioada în care evaluez lotul. Echipa suferă. Sper că după vacanţă şi după pregătire să reuşesc să pun lucrurile la punct şi să adunăm puncte”, a spus Rednic la posturile care transmit Liga I.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Golul a fost marcat de Baco, în minutul 48.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.