Recursul FC Dinamo la decizia Comisie de Disciplină în litigiul cu FCSB a fost respins, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a Dinamo 1948 SA în promovarea recursului. Respinge recursul ca fiind formulat de o persoană fără calitate procesuală activă. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 21.07.2020, în şedinţă nepublică, la sediul FRF din Bucureşti", se arată în comunicatul FRF.

Vineri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea FC Dinamo, care a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, de la FCSB, în meciul tur din semifinalele Cupei României, scor 0-3.

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a secretarului general al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea secretarului general al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

Dinamo a depus, prin secretarul general al FRF, Radu Vişan, un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF, prin care cerea să câştige la masa verde meciul tur cu FCSB, pierdut pe teren cu 0-3, pentru că portarul Andrei Vlad nu ar fi avut drept de joc. FCSB a câştigat şi meciul retur, cu 1-0.

Potrivit Regulamentului Disciplinar, cartonaşele galbene sunt anulate înaintea sferturilor de finală, iar potrivit Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice din România, sunt anulate înaintea optimilor de finală. Vlad a primit cartonaş galben şi în optimi şi în sferturi, astfel că, dacă se ţine cont de RD, el avea drept de joc, dar dacă se ia în considerare ROAF, nu a avut.

Finala Cupei României va avea loc miercuri, de la 20.00, între FCSB şi Sepsi, pe arena Ilie Oană din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.