Jucătorii Karim Benzema şi Eduardo Camavinga, accidentaţi, vor lipsi din echipa lui Real Madrid la meciul de marţi, cu Girona, din etapa a 31-a din La Liga, a anunţat luni antrenorul Realului, Carlo Ancelotti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Benzema a primit o lovitură, iar Camavinga a păţit acelaşi lucru”, a explicat Ancelotti în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Girona, precizând că pentru atacantul francez „nu este nimic alarmant”.

„Karim îşi revine după lovitura primită. Va juca împotriva Almeriei (sâmbătă, 29 aprilie), apoi împotriva lui Real Sociedad (marţi, 2 mai). Sper că se va simţi bine, pentru că este foarte important pentru noi. A arătat un nivel foarte bun în ultimele două meciuri şi cred că trebuie să menţinem acest nivel făcându-l să joace, şi nu odihnindu-l. Când este bine, vrea să joace, trebuie să joace. Şi avem nevoie de el ”, a explicat Ancelotti.

Real Madrid este pe locul secund în La Liga, cu 65 de puncte, la 11 puncte distanţă de ocupanta primului loc, FC Barcelona. În urma Los Blancos se află, pe locul al treilea, Atletico Madrid, cu 60 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.