Real Madrid a primit acceptul UEFA de a-şi disputa meciurile din faza grupelor Ligii Campionilor pe arena din cantonament, Stadionul Alfredo Di Stefano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid evoluează şi în laLiga pe arena de 6.000 de locuri din centrul propriu de pregătire de la Valdebebas, care este gazda echipei a doua a grupării, Real Madrid Castilla. Meciurile şi le dispută fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus.

Din vară, Stadionului Santiago Bernabeu a intrat într-un amplu proces de renovare, o investiţie de peste 500 de milioane de euro.

UEFA va lua din nou în discuţie stadionul pe care vor juca elevii antrenaţi de Zinedine Zidane, dacă Real se califică în optimi.

Madrilenii vor debuta în Grupa B, la 21 octombrie, pe teren propriu, cu Şahtior Doneţk. Nici ucrainenii nu pot juca pe propria arenă din Doneţk, din cauza conflictului din regiune.

Şahtior va evolua la Kiev, pe Stadionul Olimpic, pe care joacă şi rivala Dinamo.

Din Grupa B mai fac parte Inter Milano şi Borussia Monchengladbach.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.