Câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, Real Madrid, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), de Ajax Amsterdam, în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Echipa cu 13 trofee în palmares părăseşte competiţia şi după ce s-a impus în tur, la Amsterdam, cu 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hakim Ziyech '7, după o greşeală a lui Toni Kroos, şi David Neres '18 au marcat din pasele lui Dusan Tadici, stabilind scorul la pauză. La golul al doilea, Casemiro a fost ridiculizat de un dribling spectaculos al lui Tadici. 

Sârbul a înscris şi el, în minutul 62, cu un şut prin care a trimis mingea la vinclul porţii apărate de Courtois. Meciul a fost întrerupt câteva minute, pentru ca VAR-ul să dea verdictul în ceea ce priveşte o fază anterioară, în care mingea părea că ieşise în aut. Asistenţa video a decis că mingea nu a depăşit linia de margine cu întreaga circumferinţă, astfel că golul a fost validat.

Asensio a înscris, în minutul 70, golul madrilenilor, dar Lasse Schone a refăcut diferenţa de trei goluri, după ce marcat din lovitură liberă, executată dintr-un unghi de aproximativ 30 de grade, de pe partea stângă. în minutul 72.

Lucas Vazquez şi Vinicius s-au accidentat în prima repriză şi au părăsit terenul în lacrimi. În locul lor, antrenorul Realului, Santiago Solari, i-a trimis pe Bale '29, respectiv Asensio '35.

Nacho (Real Madrid) a fost eliminat în minutul 90+3, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.