Clubul Real Madrid a atins, vineri, o mie de zile de când a câştigat primul trofeu al Ligii Campionilor, din seria de trei succese consecutive în această competiţie, începută la 28 mai 2016, la Milano, informează mundodeportivo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid este al patrulea club din istorie care a împlinit o mie de zile în calitate de campion al Europei, după Realul lui Di Stefano - 1.813 zile, marele Bayern din anii 70 - 1.104 zile şi Ajax-ul lui Cruyf, dar şi al lui Ştefan Kovacs - 1.080.

Ultima dată când Real Madrid a fost eliminată din Liga Campionilor s-a întâmplat la 13 mai 2015, în urmă cu 1.381 de zile, când a remizat, acasă, cu Juventus, scor 1-1, părăsind competiţia după ce pierduse în tur, cu 2-1.

Real Madrid a câştigat de 13 ori Liga Campionilor, patru din ultimele cinci ediţii (în 2015 a câştigat FC Barcelona).

În această ediţia, Real Madrid s-a impus în prima manşă din optimi, cu Ajax, la Amsterdam, scor 2-1. Returul va avea loc la 5 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.