Real Madrid nu mai este nevoită să plătească suma de două milioane de euro pentru rezilierea contractului dintre tehnicianul Julen Lopetegui şi Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF), după ce selecţionerul a fost demis de RFEF, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul Spaniei, Julen Lopetegui, a fost demis cu o zi înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia, după ce acesta a semnat cu Real Madrid.

Preşedintele federaţiei spaniole, Luis Rubiales, a anunţat demiterea lui Lopetegui, afirmând că forul de la Madrid ar fi trebuit inclus în negocierile lui Lopetegui cu Real Madrid. "Federaţia spaniolă nu poate fi anunţată cu 5 minute înainte de difuzarea unui comunicat (n.r. - al celor de la Real Madrid)", a spus Rubiales.

Reacţia furioasă a RFEF face ca Lopetegui să nu mai fie nevoit să plătească cele două milioane de euro necesare rezilierii contractului său. În urma înţelegerii dintre el şi Real, suma urma să fie achitată de gruparea madrilenă.

Rubiales pare că nu-i pasă de faptul că federaţia a ratat cele două milioane de euro.

"Am făcut o treabă foarte bună la nivel bugetar şi, cu alţi sponsori, RFEF va avea venituri cu 20 de milioane de euro mai mari. Este o situaţie complicată, dar sunt alte probelme şi valori pe care trebuie să le transmitem. În acest sens am acţionat cu conştiinţă şi cu responsabilitate", a declarat el.

Fostul internaţional Fernando Hierro a fost numit, miercuri, selecţioner al Spaniei, în locul demisului Julen Lopetegui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.