Mijlocaşul Răzvan Marin a făcut, joi, după meciul cu FC Bruges, scor 2-0, un tur de onoare al stadionului Scclesin, fiind ovaţionat de suporterii echipei Standard Liege. Marin a marcat ambele goluri şi a declarat că speră ca întâlnirea cu Bruges să fi fost ultima a lui pe stadionul formaţiei Standard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un lung tur de onoare, este poate ultimul meu meci aici... sper să este ultimul. Ce amintiri voi păstra? Oh, multe, multe. Am câştigat Cupa Belgiei şi am terminat pe locul 2, sezonul trecut, sezonul acesta a fost bun, de asemenea, mai ales pentru mine. Este emoţie, dar este normal după doi ani şi jumătate la Standard. Am simţit totdeauna susţinerea publicului. Sunt foarte fericit", a declarat Marin, potrivit walfoot.be.

El s-a referit la faptul că Standard, care ocupă acum locul 3, va participa la un meci de baraj pentru Liga Europa, în cazul în care îşi pierde poziţia de pe podium.

Din play-off-ul campionatului belgian mai este de disputat o etapă, în care echipa din Liege va evolua, duminică, în deplasare, cu Genk, formaţie deja campioană. Standard este la egalitate de puncte, 39, cu Antwerp, echipa antreantă de Ladislau Boloni, care evoluează, tot în depalsare, cu FC Bruges, în runda finală.

Rzăvan Marin părăseşte Standard Liege la finalul sezonului, el fiind deja transferat la Ajax Amsterdam.

Răzvan Marin a marcat golurile echipei Standard Liege în meciul cu FC Bruges, scor 2-0, din etapa a IX-a a play-off-ului campionatului Belgiei.

Marin a marcat din penalti în minutul 68 şi a reuşit un al doilea gol în minutul 90, din lovitură liberă. Gazdele au jucat cu un jucător mai puţin din minutul 30, după eliminarea fostului dinamovist Collins Fai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.