Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mi se teme de meciul cu Austria, fiind sigur că naţionala României va juca la victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este o atmosferă tocmai plăcută, dar încercăm să ne menţinem pozitiv şi să remediem situaţia. Nu ştiu cât de tineri mai suntem cu toţii, eu am 24 de ani, Puşcaş la fel, Ianis 22, nu mai avem 18-19 ani. Nu îmi este teamă de meciul cu Austria, sigur vom juca să câştigăm, vom păstra principiile de joc de până acum. Vom vedea ce vom discuta la antrenament, la şedinţa de diseară şi vom pregăti totul cât mai bine ca să spălăm din ruşinea ultimelor două înfrângeri. Ne dorim cu toţii să ajungem la un CM, dar până la preliminarii se pot schimba multe. Sunt sigur că Mister va lua vina asupra lui după fiecare meci, dar şi noi avem o parte de vină. Noi a încercat să punem în practică tot ce ni s-a spus", a declarat Marin.

Partida România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.