Presa belgiană scrie că Răzvan Marin se va afla, joi, la Amsterdam, pentru a efectua vizita medicală la echipa la care va fi transferat în vară, Ajax.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Le Soir, Marin a primit permisiunea clubului Standard Liege de a merge în Olanda pentru testele medicale, apoi internaţionalul român va semna contractul cu Ajax, care va fi valabil cinci ani.

Presa olandeză a anunţat că Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul internaţionalului român pentru suma de 12 milioane de euro. 

Răzvan Marin a înscris un gol din penalti în meciul câştigat, miercuri, în deplasare, de Standard, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Gent, în etapa a doua a play-off-ului campionatului Belgiei.

Marin, integralist la oaspeţi, a transformat un penalti în minutul 89.

În acest sezon al campionatului belgian, fostul jucător al Viitorului a disputat 30 de meciuri pentru Standard şi a marcat şase goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.