Fostul jucător ale echipei Real Madrid Raul Bravo şi Carlos Aranda, fost fotbalist la mai multe echipe din Primera Division, reţinuţi în scandalul meicurilor trucate din Spania, au fost eliberaţi, vineri, pe cauţiune, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi, acuzaţi de corupţie în sport, fraudă, spălare de bani şi asociere în grup infracţional, au plătit câte 100.000 de euro pentru a fi eliberaţi din închisoarea din Zaragoza.

Cercetările în acest caz continuă.

Mai mulţi fotbalişti şi preşedintele clubului Huesca, Agustín Lasaosa, au fost reţinuţi, marţi, de poliţia spaniolă, într-un dosar de meciuri aranjate pentru pariuri, în prima şi a doua ligă spaniolă.

Au fost Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid, care ar fi capul reţelei, Borja Fernández, de la Valladolid, Carlos Aranda, fost jucător la mai multe echipe din Primera, Samu Saiz de la Getafe şi Inigo Lopez de la Deportivo de La Coruna.

A mai fost reţinut Juan Carlos Galindo, şeful compartimentului medical al clubului Huesca. De asemenea, a fost percheziţionat sediul acestei grupări, care a retrogradat din LaLiga la finalul sezonului recent încheiat, de unde au fost ridicate mai multe documente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.