Fundaşul spaniol al echipei Napoli, Raul Albiol, a fost operat, marţi, la Londra, la genunchiul stâng, a anunţat gruparea italiană, care nu a făcut precizări cu privire la perioada de indisponibilitate a jucătorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Gazzetta dello Sport, Albiol, în vârstă de 33 de ani, campion mondial în 2010, va lipsi de pe teren cel puţin două luni. Albiol a sosit la Napoli în 2013, de la Real Madrid.

Sârbul Nikola Maksimovici este prima opţiune pentru a-i lua locul în defensiva formaţiei Napoli, dar nu este exclusă nici revenirea lui Vlad Chiricheş pe teren.

Antrenorul echipei Napoli, Carlo Ancelotti, l-a convocat pe Chiricheş pentru meciul de sâmbătă, de la Florenţa, când românul a rămas pe bancă, dar şi pentru partida care va avea loc joi, în deplasare, cu FC Zurich, în Liga Europa.

Chiricheş nu are niciun joc în Serie A în acest sezon, după ce s-a accidentat, în septembrie trecut, la meciul naţionalei României cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. Căpitanul primei reprezentative este refăcut şi poate juca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.