Fundaşul Răzvan Raţ a declarat că şi-ar fi dorit ca naţionala României să nu primească gol la meciul amical cu RD Congo, scor 1-1, din pregătirea pentru Euro-2016. În schimb, el nu putut oferi explicaţii în privinţa faptului că nu a fost căpitanul echipei, în locul său fiind ales Vlad Chiricheş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă mulţumeste, am avut ocazii de a închide meciul, nu am reuşit. Nu trebuia să primim gol, nu sunt mulţumit. A doua repriză nu a fost la fel de bună ca prima. Pentru noi era important să nu primin gol", a declarat Raţ la Digisport.

Întrebat de ce nu a fost căpitan la meciul cu RD Congo, Raţ a răspuns: "Întrebaţi-l pe nea Puiu (n.r. - selecţionerul Anghel Iordănescu), nu ştiu motivele, nu ştiu ce să spun. Aş fi  vrut să câştigăm e important că aş fi vrut să câştigăm, mai ales că mâine e ziua mea".

Echipa naţională a României, aflată în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Franţa, a terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa statului RD Congo, într-un meci amical disputat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como.

România a deschis scorul prin Stanciu, în minutul 27, RD Congo restabilind egalitatea prin Bokila, în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.