Echipa Rapid Bucureşti a temrinat la egalitate sâmbătă, în cantonamentul din Antalya, scor 3-3, cu echipa turcă Sakaryaspor. A fost primul meci de pregătire al anului pentru formaţia bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turcii au condus la pauză cu 1-0, prin golul marcat de Yonathan Del Valle, în minutul 25. Rapid a egalat imediat după startul reprizei secunde, când şutul lui Papeau a fost deviat în plasă de Paul Iacob, în minutul 48. Sinan Kurt a readus în avantaj pe Sakaryaspor, după numai trei minute, dar giuleştenii au egalat în minutul 73. Intrat pe teren în minutul 62, Albion Rrahmani a fost faultat în careu şi tot el a transformat pentru 2-2. Rapid a preluat conducerea în minutul 79, printr-un autogol al lui Menderes, însă acelaşi jucător a marcat în minutul 88 golul de 3-3.

Antrenorul rapidist Cristiano Bergodi a început meciul cu formula H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Dr. Grigore, Borza – Oaidă, Al. Albu, Hasani – Cîrjan, E. Krasniqi, Burmaz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.