Tenismenul spaniol Rafael Nadal şi-a consolidat locul I în clasamentul ATP, după ce a câştigat, duminică, turneul de 1.000 de puncte de la Toronto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal a acumulat 10.220 de puncte, în timp ce elveţianul Roger Federer, ocupantul locului secund, are numai 6.480 de puncte.

Singura modificare în Top 10 ATP este pe podium, argentianul Juan-Martin del Potro urcând pe locul 3, cu 5.410 puncte, aceasta fiind cea mai bună poziţie din cariera lui. Fostul ocupant al locului 3, germanul Alexander Zverev, a coborât pe 4, cu 4.845 de puncte, după ce nu şi-a apărat trofeul cucerit anul trecut la openul canadian.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Finalistul de la Toronto, grecul Stefanos Tsitsipas, în vârstă de 19 ani, a urcat de pe locul 27 pe 15, cu 2.089 de puncte.

Marius Copil a coborât de pe locul 91 pe 92, cu 642 de puncte.

La dublu, Horia Tecău, revenit în competiţii după o accidentare, a urcat de pe locul 17 pe 16, cu 4.460 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.