Fundaşul Radu Drăguşin, în vârstă de 18 ani, care a debutat, miercuri, la echipa Juventus, are contract cu gruparea torineză numai până în vară, astfel că, din ianuarie, el ar putea semna cu un alt club, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lumea de la Juventus dă de câteva luni un zvon: Radu Drăguşin este un jucător puternic. Fanii l-au descoperit aseară, când l-au văzut pe fundaşul central cu numărul 37 intrând în locul lui Demiral. La câteva ore după debutul său în Liga Campionilor - care a fost şi debutul său absolut la Juve - întrebarea este despre piaţa transferurilor, mai mult decât despre evoluţia de pe teren. În acest moment, Drăguşin are contract până în iunie şi din ianuarie este liber să încheie un acord cu altă echipă. Fireşte, Juventus nu vrea să-l piardă şi debutul său de ieri poate fi citit şi în acest fel, ca un pas către o posibilă reînnoire", a scris Gazzetta dello Sport.

Draguşin a sosit la Juventus, în 2018, de la Regal Bucureşti, pentu suma de 250.000 de euro. Sezonul trecut a jucat în echipa Primavera antrenată de Lamberto Zauli. Mulţi îl aşteptau în noul sezon cu acelaşi antrenor în Serie C, la Juve Under 23. Dar Dragusin a jucat doar două jocuri cu echipa a doua, în urmă cu două luni, a avut Covid-19 şi acum se antrenează permanent cu prima echipă, pregătită de Andrea Pirlo.

Radu Drăguşin, 1,91 metri înălţime, care are deja două selecţii la naţionala under 21, a intrat, în minutul 69, al meciului Juventus - Dinamo Kiev, scor 3-0, din etapa a V-a a Grupei G a Ligii Campionilor. La scorul de 3-0, el l-a înlocuit pe turcul Merih Demiral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.