Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Andrei Ivan nu poate fi judecat pentru greşeala de la meciul cu Germania, precizând că aceasta i se putea întâmpla oricui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a fost întrebat de un jurnalist dacă este convins că Ivan ştia la partida cu Germania pe cine trebuia să marcheze, tehnicianul a cerut ca jucătorul să fie adus în sala de presă pentru a răspunde şi el.

“Dacă voi vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm. Aţi făcut-o şi cu Markovic, în decapităm şi pe Ivan, probabil că următorul o să fie şi Puşcaş, mâine nu o să marcheze nici Keşeru, o să-l decapităm şi pe el şi după aceea o să ziceţi că echipa naţională nu mai are atacanţi. O ăs începem cu ăştia mici, pe care încercăm să-i creştem, voi daţi-le în cap să vedem unde iese. Pentru că în faţa voastră indiferent cine este voi aveţi un target, de a distruge jucătorii. Făceţi-o. Noi încercăm să-i ridicăm, poate nici noi nu putem să-i ridicăm la nivelul pe care voi îl aveţi de aşteptare şi atunci o să vedem ce se întâmplă. Problema e că noi vorbim de nişte jucători tineri. Nu el este vinovat, nici noi nu suntem vinovaţi şi nici voi. E o situaţie care se poate întâmpla”, a spus Rădoi.

Andrei Ivan a declarat că i s-a spus că trebuia să îl macheze pee Muller: “Am înţeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller, mi s-a transmis de pe bancă că în momentul ce a intrat eu trebuia să-l marchez. Cei de la Germania au venit cu şapte jucători în careu şi era unul liber”.

“Ştia. Deci vinovat nu e el, poate fi oricine. E un duel pierdut. Vine în faţa ta, dă cu capul, a dat gol şi e mai bun. Nu este neapărat că acum trebuie să creăm un caz despre un jucător. Nu putem să venim acum să încercăm să dăm timpul înapoi să judecăm, cine a greşit, Ivan. Hai să-i tăiem capul. Am greşit şi eu la fel. A fost un duel la care Andrei nu a reuşit să dea în minge”, a adăugat apoi Mirel Rădoi.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Au marcat Gnabry ’52 şi Muller ‘81 pentru gazde, respectiv Ianis Hagi ‘9 pentru România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.