Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că naţionala României nu ar avea ce să caute nici măcar la un “baraj de Cupa UEFA-Intertoto” dacă va reuşi să se impună în meciurile cu Armenia şi cu Islanda şi nu va câştiga în ultima etapă a grupelor de calificare la Cupa Mondială, cu Liechtenstein.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din trei meciuri practic avem două finale. Dacă reuşim să câştigăm mâine seară cu Armenia şi următoarea partidă, cu Islanda, şi nu putem să câştigăm în Liechtenstein atunci noi n-avem ce căuta, cu tot respectul, la un baraj de Cupa UEFA-Intertoto. Nu putem vorbi de Cupa Mondială dacă nu suntem în stare să câştigăm în Liechtenstein. Am transmis lucrul ăsta şi jucătorilor”, a spus Rădoi.

El a precizat că la meciul cu Armenia tricolorii trebuie să atace “cu toate resursele”.

“Din punctul nostru de vedere cred că mâine seară Arrmenia se gândeşte şi la un rezultat de egalitate, va încerca să ne pună în dificultate, un joc de aşteptare. Va trebui să atacăm cu toate resursele, cu toţi jucătorii pe care îi avem la dispoziţie, pentru că trebuie să câştigăm. Vom vedea cum va reacţiona după antrenamentul de astăzi Nedelcearu, Puşcaş este suspendat, Burcă şanse foarte mici să evolueze. Cicâldău cu Maxim ambii s-au antrenat fără probleme. Unii dintre jucători acuză o stare de oboseală. Cred căă nu vor fi mari probleme. Consumul mental a fost mult mai mare din punctul meu de vedere”, a afirmat tehnicianul.

Pentru Rădoi, partida de luni, de pe stadionul Steaua, este o revenire acasă: “Pentru mine e ca şi cum m-aş întoarce acasă”.

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilorr europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.