Atacantul George Puşcaş ar putea părăsi în ianuarie formaţia Benevento pentru un transfer la liderul din Serie B, Palermo, a scris, miercuri, Gazzetta dello Sport, citată de inter-news.it

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puşcaş a promovat cu Benevento în Serie A la finalul sezonului trecut, dar în această ediţie de campionat are puţine meciuri disputate pentru formaţia de pe ultimul loc al clasamentului primei ligi italiene.

Internaţionalul român de tineret, în vârstă de 21 de ani, a jucat în numai opt dintre cele 16 meciuri din acest sezon, în campionat, cinci ca titular, şi a marcat un gol, în singura remiză obţinută de Benevento, scor 2-2, cu Milan.

Pe de altă parte, Palermo caută un atacant pentru a face pereche cu macedoneanul Ilija Nestorovski, golgheterul echipei, cu 10 reuşite, iar Puşcaş este una dintre ţintele pentru "mercato" din acestă iarnă. Aici, Puşcaş ar avea posibilitatea de a juca mai mult.

Însă pentru a obţine transferul lui Puşcaş, Palermo are nevoie şi de acordul grupării Inter Milano, care deţine o opţiune de răscumpărare a jucătorului român.

După 18 etape, Palermo este pe primul loc în Serie B, cu 32 de puncte, urmată de Parma şi Frosinone, ambele cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.