Atacantul George Puşcaş a declarat, marţi seară, că victoria României cu Insulele Feroe este importantă, însă urmează meciuri mult mai grele pentru echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem fericiţi că după eşecul cu Suedia am reuşit să luăm cele trei puncte şi mă bucur mult că am marcat. 4-1 e bine, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, avem meciuri mult mai grele. Sper foarte mult într-o calificare la Euro. Mi-am dorit să fiu titular în ambele meciuri şi mă bucur că a fost aşa", a declarat Puşcaş la Pro TV.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, marţi, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

Au marcat: Deac '26, Keşeru '29 şi '32, Puşcaş '63 / Davidsen '40 (p).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.