Autorităţile engleze vor să relaxeze interdicţia privind accesul la evenimentele sportive şi vor să testeze prezenţa publicului cu ocazia semifinalelor FA Cup de pe Wembley, de la jumătatea lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ocazia semifinalelor Cupei Angliei, Chelsea-Manchester City, la 17 aprilie şi Leicester - Southampton, la 18 aprilie, programate pe Wembley, autorităţile britanice iau în calcul deschiderea tribunelor pentru suporteri.

La meciuri ar putea asista câte 4.000 de persoane, potrivit Reuters, cu locuri rezervate rezidenţilor locali şi lucrătorilor din domeniul sănătăţii.

Finala Cupei Ligii din 25 aprilie, programată, tot pe Wembley, între Manchester City şi Tottenham Hotspur, ar fi fost, de asemenea, desemnată drept un eveniment de testare cu un amestec de fani şi rezidenţi locali autorizaţi până la o limită de 8.000 de persoane. La rândul său, Premier League doreşte să permită prezenţa publicului la ultimele două etape din campionat.

Ultima dată când s-au disputat meciuri în Anglia cu spectatori în tribune a fost în decembrie trecut. De atunci, prezenţa fanilor pe stadioane a fost interzisă, în urma celui de-al treilea val de infectări cu noul coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.