PSG nu a anunţat demiterea antrenorului Thomas Tuchel, dar atacantul Kylian Mbappe i-a mulţumit deja fostului său antrenor, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, este legea fotbalului, dar nimeni nu va uita timpul dumneavoastră petrecut aici. Aţi scris o pagină frumoasă în istoria clubului şi eu vă spun mulţumesc, <coach>", a fost mesajul postat de Mbappe pe Instagram.

El le-a mulţumit şi colaboratorilor antrenorului principal, Benjamin Weber (analist video), Zsolt Low (asistent) şi Arno Michels (asistent).

Antrenorul Thomas Tuchel a fost demis de la Paris Saint-Germain, cu şase luni înainte de încheierea contractului, a anunţat, joi, lequipe.fr.

Potrivit sursei citate, Tuchel a fost informat miercuri noapte, după victoria cu Strasbourg, din campionatul Franţei, scor 4-0, că nu va mai fi antrenorul echipei.

Contractul lui Tuchel cu PSG expira în iunie 2021.

După 17 etape, Lyon este lider în Ligue 1, cu 36 de puncte, la egalitate cu Lille, ocupanta locului 2. PSG e pe 3, cu 35 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.