Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, joi seară, că elevii lui Nicolo Napoli merită toate felicitările după remiza cu Hajduk Split, scor 2-2, şi că este încrezător înaintea returului din Croaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iaşiul a organizat o partidă de nivel european şi atât publicul cât şi echipa merită toate felicitările. Ne va fi foarte greu acolo, dar avem şansa noastră şi mergem să ne jucăm şansa. Important este că echipa a fost aplaudată la final şi Iaşiul iese cu capul sus din toate punctele de vedere după prima partidă organizată acasă în cupele europene. Cred că a fost şi căldură mare, nici noi nici ei nu suntem gata din punct de vedere fizic, dar trebuie să ne adaptăm. Cristea, Piccioni şi Roman au avut ocazii. E un rezultat normal, prima repriză am dominat-o... Mergem cu încredere, o să le bag în cap băieţilor până la meciul retur că nu avem nimic de pierdut, dar avem enorm de câştigat", a spus Prunea la Digi Sport. 

Formaţia CSMS Iaşi a debutat cu o remiză în turul doi preliminar al Ligii Europa, scor 2-2, pe teren propriu, în compania echipei Hajduk Split, locul trei în ediţia trecută a campionatului Croaţiei, meci în care ieşenii au condus cu 2-0 la pauză şi croaţii au marcat ultimul gol al partidei în minutul 90+4.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ieşenii au înscris ambele goluri în prima repriză, într-un interval de patru minute. Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 19, cu un şut din şase metri, iar Piccioni a marcat în minutul 23, trimiţând mingea în plasă din afara careului.

Pentru Hajduk Split au înscris Ohandza ‘47 şi Said '90+4.

Partida retur va avea loo peste o săptămână în Croaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.