Turul I din faza play-off a Diviziei A la baschet feminin va debuta săptămâna viitoare, fiind stabilit programul confruntărilor. ”U” Cluj ratează turneul meciurilor restante din cauza cazurilor de Covid-19 din lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O situaţie inedită s-a înregistrat la Universitatea Cluj, care a încheiat pe locul 7, după ce nu a putut susţine partidele restante din campionat, la turneul programat între 5-8 aprilie, din cauza cazurilor de Covid-19 din lot. Astfel, echipa a primit patru puncte în clasament, considerate pentru înfrângeri în patru restanţe, şi încheie pe locul 7 sezonul regulat.

Astfel, programul turului I din play-off este următorul: Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 1) – Agronomia Bucureşti (locul 8), CSM Satu Mare (2) – Universitatea Cluj (7), FCC Baschet Arad  (3) – Phoenix CSU Simona Halep Constanţa (6) şi CSU Olimpia Braşov (4) – CSM Târgovişte (5).

Sferturile de finală ale Diviziei A se vor juca după sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, iar confruntările vor începe săptămâna viitoare.

Campioana en-titre este formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.