Marc Marquez, de şase ori campion mondial, se numără printre cei câţiva piloţi ale căror planuri de călătorie pentru cursa de MotoGP din această săptămână din India au fost perturbate de întârzierile la acordarea vizelor, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Zbor întârziat din cauza lipsei vizei pentru #IndiaGP. Aşa că vom pedala pentru o vreme", a anunţat marţi, pe Instagram, pilotul Respol Honda, postând o fotografie cu el pedalând.

De asemenea, mai mulţi piloţi de Moto3 şi reprezentanţi ai mass-media îşi aşteaptă vizele pentru cursa inaugurală de MotoGP de pe circuitul internaţional Buddh de la periferia oraşului New Delhi.

Organizatorii locali au declarat că "lucrează non-stop" pentru a se asigura că vizele vor fi eliberate rapid.

"Regretăm întârzierile neprevăzute în procesul de eliberare a vizelor", au transmis într-un comunicat, marţi seara târziu. "Suntem bucuroşi să anunţăm că majoritatea vizelor au fost deja procesate, iar multe altele sunt pe cale să apară."

Francesco Bagnaia de la Ducati are un avans de 36 de puncte în faţa lui Jorge Martin de la Pramac Racing înaintea celei de-a 13-a curse a sezonului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.