Prinţul William a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor Angliei, după înfrângerea din finala Euro-2020 în faţa Italiei, de pe Stadionul Wembley. William a asistat la meci alături de soţia sa Catherine şi fiul lor George, de 7 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sfâşietor. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W", a fost mesajul prinţului William.

 

Şi Federaţia Engleză de Fotbal a postat un mesaj pe Twitter: "A fost o călătorie minunată. Ca naţiune, am fost uniţi în credinţa că putem face ceva special după unul dintre cei mai grei ani. Nu a fost să fie, dar această echipă este abia la început. Ei voi continua să ne facă mândri, atât în teren, cât şi în afara lor".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.