Arbitrul uruguayan Andres Cunha este primul central din istorie care apelează la asistenţa video la un turneu final al Cupei Mondiale, la meciul Franţa - Australia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 54, Risdon l-a faultat în careu pe Griezmann, arbitrul nu a dictat iniţial nimic, dar a revenit după câteva momente şi a apelat la asistenţa video. În urma vizionării înregistrării video a fazei, Cunha l-a avertizat pe Risdon şi a dictat penalti, pe care l-a transformat tot Griezmann, în minutul 58.

După numai două minute, Samuel Umtiti a comis henţ în careu, după o lovitură liberă executată de adversari de pe partea dreaptă. A fost rândul australienilor să ceară insistent lovitură de la 11 metri. După ce a ezitat iniţial, Cunha a dictat al doilea penalti al meciului, apoi s-a consultat cu asistenţii din centrul video şi nu a mai revenit asupra deciziei. Jedinak a executat şi a marcat şi el de la 11 metri, în minutul 62.

Scorul în minutul 77 este 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.