Preşedintele Uruguayului, Tabaré Vazquez, i-a mulţumit atacantului francez Antoine Griezmann pentru faptul că a purtat steagul statului sud-american la conferinţa de presă organziată după finala Cupei Mondiale din Rusia, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot pot să vă mulţmesc destul pentru gestul pe care l-aţi făcut faţă de Uruguay, purtând drapelul ţării noastre în timpul conferinţei de presă pe care aţi acordat-o mass-media internaţionale, la Moscova", a afirmat Tabaré Vazquez, care l-a invitat pe jucătorul echipei Atletico Madrid în Uruguay pentru a-i mulţumi personal.

În aceeaşi scrisoare adresată preşedinţiei franceze, şeful statului uruguayan l-a felicitat pe omologul său, Emmanuel Macron, dar şi echipa antrenată de Didier Deschamps şi poporul francez pentru titlul mondial cucerit în Rusia.

Griezmann a purtat steagul Uruguayului pe umeri la conferinţa de presă rezervată jucătorului finalei. Drapelul i-a fost înmânat de un ziarist uruguayan, iar fotbalistul francez l-a acceptat cu plăcere şi l-a pus pe umerii săi.

Antoine Griezmann se declară un apropiat de Uruguay, iar cel mai bun prieten al său, coechipierul Diego Godin, este din această ţară. Godin, căpitanul naţionalei Uruguayului, i-a botezat fiica lui Griezmann.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.