Preşedintele UEFA, Aleksandr Ceferin, a declarat că fotbalul nu s-a schimbat nici după primul şi nici după al doilea război mondial şi nu se va schimba nici acum, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această perioadă dificilă, prioritatea noastră este să facem totul pentru a menţine nava pe drumul drept. Fotbalul nu s-a schimbat nici după primul şi nici după al doilea război mondial şi nu se va schimba nici acum din cauza unui virus", a declarat Ceferin pentru cotidianul Record.

În acest interviu, Ceferin a revenit la o idee din 2018, aceea de a impune un "fel de impozit de lux" pentru a moderniza fair-play-ul financiar.

"Ne dorim să modernizăm şi să facem ceva pentru echilibrul competitiv. Ne gândim chiar la un fel impozit de luxe", a spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.