Mauro Lovisa, preşedintele clubului italian Pordenone, a declarat, sâmbătă, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Având în vedere valul de mesaje primite după vestea că am fost testat pozitiv cu coronavirus, vreau să fac un anunţ oficial. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de starea mea de sănătate. Este adevărat, şi eu lupt cu acest virus nenorocit. Mă simt mai bine acum, dar încă nu sunt vindecat. Săptămâna viitoare mi se va mai face un test, sper să fie negativ”, a afirmat Lovisa într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Mauro Lovisa a precizat că ar fi vrut să nu se afle de problema sa. “Am avut câteva săptămâni grele, dar per total m-am descurcat şi am respectat toate instrucţiunile pentru a-mi proteja sănătatea şi sănătatea familiei mele. Asta este nimic comparativ cu cei care au suferit mult mai mult decât mine”, a adăugat preşedintele clubului italian.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În Italia s-au înregistrat până în prezent aproape 150.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi peste 18.000 de decese cauzate de Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.