Preşedintele clubului Brescia, Massimo Cellino, a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După două săptămâni de carantină la Cagliari, am mers la spital pentru a fi testat. Fiica mea are virusul, fiul meu, nu. Şi eu îl am, acum. Simptomele? Oboseală excesivă şi dureri osoase puternice", a declarat Cellino, într-un interviu pentru La Repubblica.

El este un susţinător al anulării finalului sezonului în Serie A, din cazua pandemiei de coronavirs. Cellino a declarat, în începutul lunii, că echipa lui va boicota meciurile dacă liga italiană va insista ca sezonul Serie A să fie dus la bun sfârşit.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Acest sezon nu are niciun sens. Pentru mine, o întoarece la treabă este o nebunie. Dacă ne vor forţa să jucăm, sunt gata să nu aliniez echipa şi să pierdem astfel meciurile cu 0-3, din respect faţă de cetăţenii din Brescia şi de apropiaţii lor dragi care nu mai sunt", a spus Cellino. 

Brescia ocupă locul 20, ultimul, în clasament, cu şanse reduse de salvare de la retrogradare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.