Luis Filipe Vieira, preşedintele Benfica Lisabona, a fost pus sub acuzare de justiţia portugheză, pentru fraudă fiscală agravată, între 2016 şi 2017, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benfica a anunţat, marţi seară, că preşedintele Luis Filipe Vieira, mâna sa dreaptă şi administratorul clubului, Domingos Soares de Oliveira, precum şi compania care gestionează clubul şi cea care deţine stadionul au fost cercetate de justiţia portugheză pentru fraudă fiscală agravată.

Suspecţii sunt bănuiţi că ar fi păgubit fiscul cu suma de 600.000 de euro, în anii 2016 şi 2017, a explicat clubul din Lisabona, într-un comunicat de presă.

Potrivit presei portugheze, suspiciunile justiţiei se referă la plăţi către furnizori de servicii care, în realitate, nu ar fi fost niciodată prestate.

Benfica ocupă locul 2 în clasamentul primei ligi portugheze, după FC Porto.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.